Faq

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er skabt ud fra reglerne omkring forholdsmæssig afgift. Det betyder, at du betaler en månedlig afgiftsydelse til SKAT for at have retten til at køre i bilen. Procentsatsen afhænger af bilens alder, og er bilen ældre end 36 mdr., falder procentsatsen til 0,5% af bilens vurderede registreringsafgift i den månedlig ydelse til SKAT.

 

Hvornår kan finansiel flexleasing betale sig?

Som udgangspunkt, hvis bilens handelspris er vurderet til over 300.000,- inkl. fuld registreringsafgift. Største fordel opnår du, når bilen er mere end 36 måneder gammel, da du her kun betaler 0,5% af registreringsafgiften pr. mdr.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved flexleasing?

At restværdien er sat realistisk
De er selv forpligtet til at anvise køber efter endt leasingperiode. Wittenkamp Leasing kan være behjælpelig med videresalg. Kunde hæfter for restværdi.
Alle udgifter til værksted står kunden selv for.

 

Får jeg førstegangsydelsen tilbage efter endt leasingperiode?

Nej, denne går til nedskrivning af restværdi, oprettelse og lign. Er der betalt depositum, så betales denne tilbage.

 

Skader og nedbrud på leasingbil?

Kunden hæfter for skader samt nedbrud på bilen. Hos Wittenkamp Leasing tilbyder vi kaskoforsikring og Cargarantie, så du som kunde slipper for disse problemer.

 

Hvilke biler kan bruges til flexleasing?

Alle biler uden afgift. Ofte er det bedst at finde en bil i Tyskland, som har et meget større marked end Danmark, så vi kan finde en helt perfekte bil til dig.

Søger du selv, så er gode sider – mobile.de og autoscout24.com. Husk at søge på biler med fuld servicebog og gerne biler som kan købes uden tysk moms(Mwst ausweisbar), da det giver dig den bedste pris.

 

Hvad med garanti?

Hos Wittenkamp Leasing kan du tilkøbe en garantiforsikring igennem Cargarantie til næsten alle biler.

 

Hvor lang tid kan jeg flexlease?

Maximalt 36 fra start, som kan forlænges. Vi anbefaler 12 mdr. leasingaftale og så forlænge hvert år. Dette sikre at du får den optimale pris, hvis der sker ændringer i afgiften undervejs.
Kan jeg lease til erhverv eller gule plader hos jer: Ja, det kan vi også tilbyde.

Error: Contact form not found.