Hjælp til salg af din bil

SKAL DIN GAMLE BIL SÆLGES?

Går du og drømmer om en ny, større, bedre eller mindre bil, så er det tid til at sælge den gamle. Et salg af din bil kan foregå på flere måde, enten ved salg til forhandler eller til privat.

 

Går du til en forhandler, så kan en forhandler ofte ikke give dig den pris du ønsker, da forhandleren skal give garanti på bilen til ny kunde. Forsøger du at sælge den til en privat, kan det være svært at differencer sig i forhold til alle de andre annoncer på brugte biler.

Derfor tilbyder vi at hjælpe med salg af jeres bil, så vi finder den rigtige kunde og opnår den optimale pris.

 

Slip for besværet

At sælge sin bil, kan være tidskrævende og besværligt. Vi tilbyder at hjælpe med hele salgsprocessen.

Kan bilen stå i vores udstilling, klargøre vi bilen, tager billeder og video af bilen, samt annoncere den. Når den rigtige køber er fundet, så klarer vi alt det praktiske med om registrering og evt. indfrielse af restgæld.

 

Ønsker du at køre i bilen, imens den er til salg, så tager du selv nogle gode billeder af bilen og sender til os. Så sørger vi for annoncering. Vi tager dialogen med mulig køber og henviser kunde til dig vedrørende prøvekørsel. Når den rigtige køber er fundet, så klarer vi alt det praktiske med om registrering og evt. indfrielse af restgæld.

 

Hvad nu?

Når din gamle bil er solgt, kan der ofte være brug for en ny. Vi tilbyder en komplet løsning indenfor leasing af din nye bil.

 

Kontakt os og få din bil solgt.

Error: Contact form not found.