Kundeanmeldelser

Sara Lagoni

“Vi er så glade og tilfredse for både bil, pris og behandling. Alt har kørt efter perler på en snor og alle spørgsmål vi har haft, er blevet besvaret med det samme og så man kunne forstå det. Har kun ros tilovers. Alt har været gennemskueligt. Jeg ved godt hvor jeg skal lease næste gang igen.”

 

 

Andreas

“Nemt og overskueligt. Fik hjemtaget et køretøj fra Tyskland og hele processen er gået ganske let. Dog krævede det at søge med lys og lygte, hvilket blev gjort til UG. Overordnet set en rigtig god oplevelse hvor alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt, herunder hvordan tidligere bil kunne indgå i handlen.”

 

 

Ronni

“Et og problemfri køb af bil. Kan varmt anbefales!”

 

 

Thomas

“Grundighed – en aftale er en aftale. De to ting er en pænt god start på et samarbejde. Martin har båret opgaven med bravour fra jeg fortalte ham, hvilken bil jeg gik og drømte om til den blev leveret og papirerne blev lavet. Han opdagede sågar, at den bil jeg selv havde fundet ikke havde det fornødne meget vigtige udstyr (lændestøtte), til trods for det stod i den tyske forhandlers annonce. Men Martin fandt en anden bil til mig, som havde det hele – og lidt til.

Jeg er 110% tilfreds med forløbet og nyder bare HVER eneste gang jeg trykker på startknappen i min drømmebil.”

 

 

Carsten

“Har nu kørt i den nye bil små 14dage…. kunne ikke være mere tilfreds!

Wittenkamp fik at vide:”find bilen og få den hjem inden ugen er gået, jeg skal på skiferie”
Det er FAKTISK muligt. Bilen handlet mandag, hentet onsdag, plader og klargøring, montering af træk. Afhentet lørdag formiddag. Gammel bil byttet til salg.
Det troede jeg ikke var muligt 🙂

Den gamle bil er nu solgt. Under en uge tog det!

Skal du lease så er du i kompetente, trygge og super profesionelle hænder. Leasing er ikke kun for folk der ved præcis hvad de er efter, men også for folk, som jeg selv, der har brug for hjælp til at identificere bilbehov og træffe endeligt valg!

Kan kun anbefales!
Vi ses igen om 24mdr”

 

 

Kenneth

“Hurtig og effektiv. Bilen fundet og hentet på få dage, klar til levering i samme uge.
Kan varmt anbefale det.
PS: Bilen er præcis som aftalt, og lidt mere til”

 

Error: Contact form not found.